Кіровоградщина може отримати міжнародну допомогу

Березень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Асоціація Політичних Наук у рамках діяльності направленої на долучення громадськості до роботи госпітальних рад, звернулась до представників проекту з надання технічної допомоги у розвитку госпітальних рад.

«Ми звернулись до експертів у сфері надання технічної допомоги для того, щоб наші госпітальні ради отримали ефективні і життєздатні багаторічні плани розвитку. Адже, по великому рахунку, саме від цього документу залежить якість надання медичних послуг в тому чи іншому госпітальному окрузі» - розповів голова АПН Дмитро Сінченко.

Зараз проект по наданню подібної технічної допомоги здійснюється в Тернопільській області, де експерти працюють над розробкою багаторічного плану розвитку Чортківського госпітального округу.

«У ході спілкування ми змогли отримати запевнення, що нам будуть надані всі напрацьовані документи та розроблені інструменти, що створювались для Чортківської госпітальної ради. В свою чергу ми їх зможемо використати для створення якісних багаторічних планів розвитку наших округів. Окрім того, представників нашої області залучатимуть до навчальних та інших заходів, які відбуватимуться в рамках даного проекту» - поділився інформацією Володимир Бочаров – Туз, керівник проектів Асоціації Політичних Наук.

Для довідки: проект «Залучення громадськості до роботи в госпітальних радах: від відкритості до ефективності» виконується "Асоціацією Політичних Наук", в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст тренінгу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Прес-служба АПН
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool