Кіровоградщина: молодий хлопець грабував жінок

Березень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

До Олександрійського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області звернулися кілька жінок із заявами про скоєння стосовно них пограбувань. Днями у результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали підозрюваного.

Жертвами 19-річного жителя одного з сіл Олександрійського району стали 4 жительки міста Олександрії.
Попередньо встановлено, що молодий чоловік приїжджав до Олександрії задля легкого заробітку. Жертвами обирав жінок, які не могли б йому чинити спротив, та в руках у яких були сумки або гаманці.
Так, ввечері на одній з вулиць, зловмисник помітив 63-річну місцеву жительку, яка вийшла з продуктового магазину. Прослідкувавши за нею і дочекавшись, поки вона вийде на більш-менш безлюдне місце, чоловік вихопив з її рук пакет, у якому був гаманець з 300 гривнями, пенсійне посвідчення та банківська картка.
Наступного дня здобиччю зловмисника стали 350 гривень та пляшка олії, якими він заволодів, вирвавши господарську сумку з рук 33-річної жінки.
Також його жертвами стали ще двоє жінок, у однієї з яких зловмисник вирвав гаманець з грошима у сумі 3 тисячі 200 гривень.
Як повідомив начальник СКР Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Генадій Тороп, за цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Правоохоронці з’ясовують можливу причетність підозрюваного до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

СЗГ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool