Кіровоградщина: молодий чоловік зберігав небезпечні наркотики

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Правоохоронці викрили чоловіка, у якого виявили близько 300 см3 особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого.

Кілька днів тому 27-річний непрацюючий житель Олександрії потрапив у поле зору оперативників, які отримали інформацію про те, що молодий чоловік, ймовірно, зберігає опій.
В ході перевірки інформація підтвердилась. В результаті проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці затримали олександрійця біля одного з розважальних закладів міста. В автомобілі підозрюваного працівники міліції вилучили 5 медичних шприців об’ємом 20 см3, а також медичну склянку з 200 см3 ацетильованого опію, який є особливо небезпечним наркотичним засобом. Продавши таку кількість опію, зловмисник міг би отримати близько 12 тисяч гривень.
Вилучений наркотичний засіб направлено до НДЕКЦ при УМВС на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів).

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool