Кіровоградщина: молодик забив знайомого до смерті

Березень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

21-річний підозрюваний раніше вже відбував покарання за зберігання наркотичних засобів та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Лише на початку минулого року житель Олександрійського району звільнився з місць позбавлення волі. Наразі йому загрожує від семи до десяти років ув’язнення.
Труп 58-річного потерпілого виявила медичний працівник, яка періодично відвідувала його за місцем проживання у зв’язку з хворобою. Про страшну знахідку жінка відразу повідомила у міліцію.
Під час огляду на тілі чоловіка було виявлено ушкодження. Згодом, за результатами судово-медичної експертизи, стало відомо, що смерть настала внаслідок отримання тяжкої травми голови.
Попередньо встановлено, що того дня молодший знайомий затіяв зі старшим чергову сварку через давній конфлікт. Потім зловмисник побив чоловіка і залишив його помирати.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, – розповів начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко. – Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у скоєнні злочину. Також стосовно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool