Кіровоградщина: Міжнародний день захисту дітей

Червень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Традиційно цього дня відбувається безліч заходів, присвячених захисту прав та свобод наймолодшої категорії наших співгромадян.

Державтоінспекція, зі свого боку, не залишається осторонь від цих подій. Цього дня біля обласної філармонії працівники Державтоінспекції краю влаштували тематичні заходи , присвячені захисту дітей, зокрема у черговий раз нагадали діткам різної вікової категорії про безпечну поведінку на дорозі. Допомагав їм у цьому компаніївський загін юних інспекторів руху «ДАІ – клас-4» - переможець 40 ювілейного обласного зльоту ЮІР. Юірівці провели серед дітвори тематичну вікторину із знання ними правил дорожнього руху, також розповіли про мету та методи роботи юірівського руху. Найактивніші учасники гри отримали призи та подарунки. Також дівчатка та хлопчики-юірівці розповіли гостям свята про становлення та розвиток Державтоінспекції Кіровоградщини з довоєнного періоду по сьогоднішній день за допомогою експозиції музейної кімнати ДАІ, експонати з якої також демонструвались на цьому святі.
Щорічно Державтоінспекцією проводиться конкурс дитячого малюнку «Безпека дорожнього руху очима дітей». Кращі роботи також демонструвались під час свята.
І найцікавіше – усі бажаючі могли відчути себе в ролі працівника ДАІ, сівши за кермо службових мотоциклів, які зараз перебувають на озброєнні одного з підрозділів ДАІ .
Головна мета вищезазначеного заходу – в черговий раз нагадати усім присутнім – захист дітей – це також дотримання ними правил дорожнього руху, безпечна поведінка під час участі в ньому.
Діти – наше майбутнє! Власним гарним прикладом на дорозі ми збережемо їхні життя та здоров’я!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool