Кіровоградщина: Міндоходівці досягають примирення з платниками

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Протягом двох останніх місяців поточного року органам доходів і зборів області вдалося примиритися з платниками податків під час розгляду у судах декількох адміністративних справ.

Завдяки цьому до державного бюджету уже надійшло майже 143 тисячі гривень. Підґрунтям для досягнення примирення стало уточнення контролюючим органом фактичних обставин, зазначених в акті перевірки.
На сьогодні Міндоходів України розробляє проекти нормативно-правових актів, спрямованих на розвиток інститутів досудового та позасудового врегулювання податкових спорів. Також здійснюється реалізація зазначених ініціатив у рамках чинних правових норм, зокрема і шляхом примирення сторін у адміністративних справах.
„Дослідивши досвід держав – учасниць ОЕСР у питаннях розбудови ефективних взаємовідносин у податковій сфері, ми повною мірою усвідомили необхідність відмови від одноосібного (лише владного) характеру відносин між органами доходів і зборів та платниками, а також встановлення цивілізованого партнерського спілкування з бізнесом”, - зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха. Саме ці основоположні принципи закладено у Стратегію розвитку Міндоходів до 2018 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool