Кіровоградщина: міліція вилучила у жителя області утинок рушниці

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області затримали 31-річного жителя одного із сіл району за підозрою у незаконному зберіганні зброї.

На одній із вулиць районного центру правоохоронці зупинили раніше судимого чоловіка, у господарській сумці якого виявили утинок мисливської гладкоствольної рушниці. Зброю працівники міліції вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС області.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Раніше чоловік був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжку.
Наразі правоохоронці з’ясовують, звідки у підозрюваного з’явилася зброя та з якою метою він її зберігав. Розслідування триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool