Кіровоградщина: міліція працює у посиленому режимі

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Під час виборчого процесу основні зусилля органів внутрішніх справ спрямовані на запобігання порушень законодавства, забезпечення прав та свобод громадян, громадської безпеки, охорону правопорядку під час роботи виборчих комісій, недопущення незаконного втручання у їх діяльність.

У зв’язку із проведенням виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року особовий склад ОВС Кіровоградщини за тиждень до дня голосування переведено на посилений варіант несення служби. У цілодобовому режимі в обласному Управлінні МВС працює оперативний штаб, який збирає та аналізує інформацію про правопорушення, пов’язані з підготовкою і проведенням виборів.
До охорони громадського порядку на територіях навколо виборчих дільниць загалом залучено близько 2 тисяч правоохоронців та члени громадських формувань. Крім того, з моменту завезення бюлетенів на територіальні виборчі дільниці працівники міліції забезпечують їх охорону до початку виборів та під час транспортування бюлетенів до окружних виборчих комісій після їх підрахунку.
Працівники міліції звертаються до громадян з проханням бути ввічливими та толерантними, поважати один одного, не допускати порушень громадського порядку.
Про усі випадки правопорушень, пов’язаних із виборчим процесом, повідомляйте на цілодобову телефонну лінію УМВС України в Кіровоградській області «Громадянська позиція» за номером: 0-800-509-102.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool