Кіровоградщина: міліціонери завітали до вихованців одного з літніх таборів

Червень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Цього тижня працівники відділення ДАІ з обслуговування м. Світловодська та Світловодського району при УМВС завітали до вихованців одного з літніх таборів району, аби нагадати їм про правила безпечної поведінки на дорозі.

 Як зазначають інспектори з профілактичної роботи ДАІ області, така робота спрямована передусім на те, аби дітки самі не порушували Правила дорожнього руху, і розповідали про безпеку на дорозі своїм близьким і товаришам.
Поруч з теорією, важливим елементом є також практична частина. Працівники ДАІ разом з учнями вийшли на подвір’я, де показували, як на перехресті мають поводити себе водії транспортних засобів та пішоходи. Крім того, інспектори показали основні жести регулювальника.
Сподіваємося, що такі зустрічі допоможуть діткам у майбутньому складному світі великих швидкостей.
Державтоінспекція нагадує! Шановні дорослі учасники дорожнього руху! Літні шкільні канікули тривають. Пам’ятайте, що від нас з вами залежать життя та здоров’я наших малюків! Не забувайте про те, що правила поведінки на вулицях і дорогах важливо прищеплювати з раннього дитинства! Лише спільними зусиллями ми збережемо життя та здоров’я наших дітей під час їх участі у дорожньому русі!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool