Кіровоградщина: міліціонери подякували козакам за співпрацю

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

Ось вже кілька місяців поспіль члени громадської організації «Окремий полк Чорноліського округу імені козака Мамая» спільно з працівниками міліції беруть участь у патрулюваннях на вулицях міста Знам’янки та забезпеченні охорони громадського порядку під час проведення масових заходів.

У ході урочистостей, що відбулися у районному центрі з нагоди святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, заступник начальника Знам᾿янського міського відділу міліції Олег Клименко від імені керівництва та особового складу підрозділу подякував членам громадської організації за активну співпрацю та привітав їх зі святом.
Крім того, на знак подяки за допомогу у спільній справі Олег Васильович вручив козакам грамоти. Всього було заохочено десятеро членів громадської організації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool