Кіровоградщина: міліціонери долучилися до порятунку життя породіллі

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

Четверо працівників Новгородківського районного відділу міліції здали кров для мами багатодітної родини.

Через важкі пологи з подальшими ускладненнями 39-річна жінка втратила багато крові, що ледь не коштувало їй життя. Допомогти породіллі взялися правоохоронці.
Перейми у місцевої жительки, матері восьми дітей, почалися в суботу. Лікарі пологового відділу центральної районної лікарні допомогли з᾿явитися на світ її маленькому синочкові. Вже після пологів у жінки виникли серйозні ускладнення, які змусили спеціалістів проводити низку оперативних втручань.
Медичні працівники робили все можливе, аби додатково убезпечити життя пацієнтки, а тому її терміново доправили до Кіровоградського обласного перинатального центру.
Залишалося не вирішеним питання щодо забезпечення породіллі компонентами крові, які їй були необхідні для переливання. Допомогти родині взялися працівники Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області.
«Під час наради особового складу четверо працівників районного відділу висловили бажання виїхати до Кіровограда для того, аби якомога швидше здати кров для порятунку жінки» – розповідає начальник райвідділу Ігор Брєєв.
Що і було зроблено того ж дня. Правоохоронців вже чекали працівники станції переливання крові.
- Ми сподіваємося, що ця допомога дозволить жінці якнайшвидше «піднятися на ноги». Важливо, щоб вона повернулася до своїх діток - говорить інспектор сектору охорони громадського порядку молодший лейтенант міліції Володимир Репало.
Розмову продовжує його колега – начальник сектору карного розшуку Новгородківського РВ УМВС старший лейтенант міліції Артем Мороз: «Якщо буде потрібно, ми з колегами знову допоможемо, бо хто ж, як не ми?…»
На щасливе закінчення цієї історії сподіваються усі її учасники.
А той, для кого вона по-справжньому доленосна, навіть і не здогадується, що сталося… Маленький Григорій почуває себе спокійно у дбайливих руках медперсоналу пологового відділення ЦРЛ. Найближчим часом він повернеться до рідного дому, аби там дочекатися своєї матусі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool