Кіровоградщина: мешканці районних центрів отримали інструкції

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

З метою поширення знань з безпеки життєдіяльності у повсякденному житті рятувальники Кіровоградської області постійно зустрічаються з різними верствами населення під час відпрацювань житлових масивів.

23 жовтня провели роз’яснювальну роботу рятувальники Новгородківського, Гайворонського та Олександрійського районів.

Головне, про що просили пам’ятати рятувальники людей: не нехтувати простими, але життєво важливими заходами безпеки повсякчас – як вдома, так і на робочому місці або під час відпочинку. Не завадить зайвий раз упевнитись у справності побутових електричних мереж та приладів, перевірити, чи сірники та легкозаймисті речовини надійно сховані від дітей, не палити сміття, пожнивні залишки та суху рослинність, не палити в ліжку. Якщо дотримуватись цих правил, то у більшості випадків пожежа у домі не виникне.

Крім пожеж, восени існує небезпека нещасних випадків на воді, які найчастіше стаються через нерозважливу поведінку громадян під час риболовлі. Рятувальники закликали людей бути обережними та берегти своє життя.
Разом з тим досить ймовірною є ситуація, що під час прогулянки чи городніх робіт людина може виявить предмети, схожі на боєприпаси часів

Другої світової війни. Тому варто знати кожному, як правильно вчинити у такому випадку. Щоб правила були завжди перед очима, рятувальники роздали листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool