Кіровоградщина має один з найвищих показників в країні за рівнем охоплення щепленнями від поліомієліту

Лютий 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1732 | Коментарі: 0

Кіровоградська область виконала заплановані щеплення першого етапу вакцинації від поліомієліту на 45%, при середньому показнику виконання в Україні -29%. Про це повідомила головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

За словами Надії Оперчук, наразі на Кіровоградщині рівень охоплення імунізацією складає 45%. Кіровоградська область посідає за цим показником друге місце в країні після Дніпропетровської області.

«Перший етап кампанії щодо вакцинації (1-22 лютого) охопив дітей віком до 6 років, які пропустили обов’язкове щеплення. На Кіровоградщині 1720 малюків, яким треба надолужувати вакцинацію. Сьогодні щеплено вже 779 діток. В Україні продовжений перший етап вакцинаціі ще на два тижні. Другий етап розпочнеться, коли в Україну завезуть оральну вакцину проти другого типу поліовірусу. Ми закликаємо батьків подбати про здоров’я своїх дітей. Вакцина від поліомієліту є випробуваною та дієвою», - зазначила Надія Оперчук. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool