Кіровоградщина: люди затримали крадіїв металевих огорож з могил

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Ними виявилися 34-річний житель Кіровоградського району та його 49-річна співмешканка.

Зловмисники вчинили наругу над місцями поховань на кладовищі поблизу одного з сіл Новоукраїнського району. За подібні дії їм загрожує покарання від штрафу і до трьох років ув’язнення.
Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції вночі від сільського голови, до якого звернулися жителі населеного пункту, що помітили зловмисників. Саме громадяни до приїзду правоохоронців не дозволили крадіям втекти.
На місце пригоди терміново прибула слідчо-оперативна група. В автомобілі зловмисників працівники міліції виявили 8 металевих огорож, які вони вийняли з могил на місцевому кладовищі.
Попередньо встановлено, що чоловік народився і раніше мешкав в Новоукраїнському районі. Пізно ввечері він разом зі співмешканкою на власному автомобілі приїхали до кладовища і заходилися демонтувати металеві вироби, але зникнути непоміченими їм не вдалося.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 (Наруга над могилою) Кримінального кодексу України. – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу, арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Вирішується питання щодо обрання стосовно зловмисників міри запобіжного заходу. У минулому році чоловік був умовно засуджений за скоєння крадіжки.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool