Кіровоградщина: криваві іменини

Квітень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

32-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, ледь не позбавив життя свого 56-річного знайомого. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що його односельчанину нанесено ножові поранення. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.
Попередньо правоохоронці встановили, що місцевий житель святкував день народження і до нього у гості завітали двоє знайомих. У розпал застілля господар помешкання на кілька хвилин вийшов з будинку, а коли повернувся, то зрозумів, що чоловіки з’ясовують стосунки за допомогою підручних засобів.
Ударивши свого опонента два рази ножем в область живота, молодик втік із помешкання односельчанина. Іменинник тим часом терміново зателефонував у міліцію та викликав швидку.
Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Медики діагностували у нього проникаючі поранення черевної порожнини з пошкодженням кількох внутрішніх органів та прооперували.
За словами начальника Світловодського МВ УМВС в області Дмитра Ткачонка, підозрюваного правоохоронці затримали того ж дня за місцем проживання. Раніше він був засуджений за скоєння угону.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває, на місці події працівники міліції вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool