Кіровоградщина: кримінальні новини

Травень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 390 заяв і повідомлень громадян, з них 93 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Олександрійського райвідділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжок. Ним виявився 16-річний житель одного із сіл району. Зловмисник у кінці минулого року викрав мобільний телефон у односельчанина-ровесника, а у травні з квартири 43-річної жительки іншого населеного пункту також викрав мобільний засіб зв’язку. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів.
Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння 31-річного жителя одного із сіл району виявили пластикові пляшки з нашаруванням залишків коноплі на стінках, а також кілька пляшок із рідиною із запахом ацетону. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Інформація про подію зареєстрована до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
До Олександрійського райвідділу міліції звернулася 51-річна жителька одного із населених пунктів, яка повідомила, що невідома особа пошкодила пам’ятник на могилі її родича. У ході проведених заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool