Кіровоградщина: кримінальні новини

Червень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 308 заяв і повідомлень громадян, з них 76 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Ленінського відділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваної у скоєнні крадіжки золотих виробів із квартири 29-річної кіровоградки. Нею виявилася 26-річна жителька Світловодська. Зловмисниця викрала із помешкання потерпілої два золотих ланцюжки та обручку. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами у вигляді перелому ребер за допомогою звернувся 75-річний житель одного із сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив під час сварки 34-річний житель іншого населеного пункту. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
На одній із вулиць обласного центру працівники патрульної служби зупинили 30-річного місцевого жителя, у якого виявили шприц з опієм об’ємом 2 мл. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення 18-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 14-річний житель районного центру викрав спортивний велосипед, що належить потерпілому. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортний засіб вилучено та повернуто власнику.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool