Кіровоградщина: корумпований працівник суду опинився за гратами

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Колегією суддів Вищого спеціалізованого суду України з розгляду кримінальних та цивільних справ до кримінальної відповідальності притягнуто колишнього керівника апарату Петрівського районного суду Кіровоградської області, який підробляв рішення судової інстанції.

Співробітники СБУ викрили протиправну діяльність цього працівника суду, який зловживаючи службовим становищем без відома суддів виносив від їхнього імені та завіряв печаткою, до якої він мав доступ, постанови районного суду про скасування накладених на місцевих мешканців органами ДАІ штрафів за порушення правил дорожнього руху.
За рішенням суду колишнього посадовця визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.1,3,4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді обмеження волі строком на 3 роки з позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських обов’язків строком на 3 роки та призначено штраф у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Прес-центр СБ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool