Кіровоградщина: комплексні змагання серед правоохоронних органів області

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

26 вересня 2014 року на водно-оздоровчій базі «Динамо» у відповідності з Календарним планом Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України серед колективів фізичної культури правоохоронних органів області проведено комплексні змагання, присвячені Дню фізичної культури та спорту. Комплексні змагання включили в себе: змагання з дартсу, хокею на столі, гирьову естафету та пляжний волейбол.

Змагання проводились під керівництвом заступника Голови ФСТ «Динамо» в області Гусака Олександра Валентиновича, який до речі являється майстром спорту з панкратіону та бойового самбо і неодноразово забезпечував судівство в змаганнях з самбо серед персоналу Державної кримінально-виконавчої служби Кіровградської області.
В комплексних змаганнях збірна команда управління взяла участь в складі семи осіб, четверо з яких здобули особисті призові місця, а саме: Олександр Горбенко – 2 місце в змаганнях з дартсу, 3-тє місце в змаганнях з хокею на столі та 3 особисте місце в гирьовій естафеті, Ігор Федунець – 3 місце в змаганнях з дартсу та Сергій Чорноштан і Костянтин Завгородній – 3 місце в гирьовій естафеті відповідних вагових категорій.
За результатами проведених змагань збірна команда управління здобула I загальнокомандне призове місце в змаганні з дартсу, ІI загальнокомандне призове місце в змаганні з хокею на столі, а також III призове місце в змаганні з пляжного волейболу та гирьовій естафеті, за що і були нагородженні відповідними дипломами та медалями. В загальному заліку збірна команда управління в області здобула почесне третє місце серед семи команд
Проведенні змагання пройшли у дружній і наповненій позитивними емоціями атмосфері, між суперниками не відчувалося напруги, а навпаки спостерігалися привітні і дружні рукопотискання та побажання один одному достойної перемоги. Велика кількість вболівальників активно на радісних емоціях підтримували свої команди гучними оплесками.
Слід зауважити, що проведення такого роду спортивних змагання дуже важливе, адже саме під час згуртованості колективу, з метою досягнення ним перемоги, здійснюється виховний вплив на персонал, який проявляється в підвищеній особистій відповідальність за всю команду.

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool