Кіровоградщина: коли кадастрові номери земельних ділянок, які належать різним особам, збігаються

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1547 | Коментарі: 0

Прокурором Петрівського району заявлено 11 позовів до відділу Держкомзему в Петрівському районі та державного підприємства «Центр державного земельного кадастру» про визнання недійсними та скасування Державних актів на право власності на земельні ділянки. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Під час проведення перевірки додержання земельного законодавства прокуратурою встановлено, що 11 жителів села Луганка мають у власності земельні ділянки, на які виготовлено правовстановлюючі документи. Тим часом, в порушення Земельного кодексу України кадастрові номери згаданих земельних ділянок, збігаються з кадастровими номерами земельних ділянок, котрі належать зовсім іншим особам.
Оскільки селяни знаходяться в тяжкому матеріальному становищі, прокуратура району допомагає їм захищати свої інтереси.
На даний час 4 позови судом задоволено, а решта – перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool