Кіровоградщина: кількість бажаючих безкоштовно отримати ключі електронного підпису постійно зростає

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Популярність центру сертифікації електронних ключів при ДПС у Кіровоградській області зростає прогресуючими темпами.

 З червня, коли цей сервіс розпочав свою роботу, клієнтами центру стали 1100 абонентів, при цьому 299 з них скористалися новою послугою протягом жовтня.
Спеціалісти ДПС у Кіровоградській області головною причиною такої популярності сервісу вважають відсутність плати за отримання електронного ключа. Адже безкоштовна послуга, яку надає податкова, є альтернативою придбання посилених сертифікатів у комерційних структур. Враховуючи існуючу позитивну динаміку, податківці регіону прогнозують подальше збільшення кількості звернень до центру сертифікації.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – за допомогою електронних ключів платники податків мають можливість використовувати всі переваги систем електронного звітування та повністю уникати прямих контактів з працівниками органів ДПС.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool