Кіровоградщина і Нітрянський самоврядний край Словацької Республіки підписали Угоду

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

З 21 по 24 серпня офіційна делегація обласної державної на чолі із першим заступником голови облдержадміністрації Віктором Серпокриловим відвідала Нітрянський самоврядний край Словаччини.

Кіровоградська делегація прибула до Нітри на запрошення його голови М.Беліци. Як Кіровоградщину, так і Нітрянський край цікавило налагодження тісних міжрегіональних відносин та підписання угоди про партнерські зв’язки. Кіровоградська делегація була представлена заступником директора департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Світланою Лобановою, президентом Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Іриною Саєнко та генеральним директором ТОВ "Соколівський м’ясокомбінат" Віталієм Іванюком.

Під час переговорів між українською і словацькою сторонами було обговорено низку питань щодо реалізації конкретних напрямів двосторонньої співпраці., Віктор Серпокрилов, зокрема, висловив впевненість у подальшому плідному розвитку співробітництва, яке може бути корисним не лише для регіонів, а й країн і матиме ще більшу динаміку у контексті майбутнього підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС. Перший заступник голови облдержадміністрації запросив М.Беліцу завітати на Кіровоградщину на початку жовтня. Саме в цей час у Кіровограді заплановано проведення Всеукраїнської виставка "АГРОЕкспо-2013", а також Міжнародного інвестиційного форуму "Elisavetgrad Investment Day". Словацька сторона запрошення прийняла.

Під час зустрічі керівник Кіровоградської делегації Віктор Серпокрилов та Голова Нітрянського самоврядного краю М.Беліца підписали Угоду між Кіровоградською областю та Нітрянським самоврядним краєм про співробітництво у сфері культури, освіти, регіонального розвитку та туризму.

Перебуваючи у м. Нітра, Кіровоградська делегація відвідала 40-у Міжнародну продовольчу та сільськогосподарську виставку „AGROKOMPLEX”, а також взяла участь у низці культурних заходів та відвідала пам’ятні місця краю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool