Кіровоградщина: холоднокровна розправа

Квітень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1596 | Коментарі: 0

Минулих вихідних до Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на місці пожежі житлового будинку було виявлено обгоріле тіло чоловіка.

Як з’ясували правоохоронці, 84-річний господар помешкання став жертвою не нещасного випадку, а холоднокровної розправи зловмисника.
29-річний односельчанин дідуся лише на початку квітня звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення розбою.
Того вечора чоловік прийшов до будинку пенсіонера, аби взяти грошей у борг, але отримав відмову. Тоді зловмисник розбив скло у дверях, проник всередину оселі і накинувся з кулаками на господаря. Після кількох ударів дідусь втратив свідомість. Тим часом незваний гість з метою знищення слідів злочину підпалив на підлозі папір та зник з місця події.
Сусіди пенсіонера помітили палаючий будинок та викликали пожежників, але було вже запізно – потерпілий загинув у вогні.
– Підозрюваного працівники міліції затримали. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомив начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічного ув’язнення. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool