Кіровоградщина: хлопець вкрав всі гроші із «таємного місця»

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Неповнолітній поцупив у батьків свого товариша всі заощадження. За ці дії йому загрожує покарання у вигляді арешту, або обмеження чи позбавлення волі на строк до п᾿яти років.

46-річний чоловік звернувся до Онуфріївського РВ УМВС в області із завою про крадіжку увечері. Повернувшись додому родина помітила, що вхідні двері відчинено настіж, а грошей у «таємному місці» як і не було… Про те, хто міг хазяйнувати там, господар оселі й гадки не мав, тож якнайшвидше повідомив про пригоду правоохоронцям.
Працівникам районного відділу міліції вдалося встановити особу підозрюваного та затримати його протягом кількох годин. Злодієм виявився 17-річний хлопчина, приятель сина потерпілих. Напередодні він заходив до знайомого у гості, а вже наступного дня, прослідкувавши, коли всі пішли з дому, скористався необачно залишеними господарями ключами від вхідних дверей…
У кишені неповнолітнього працівники міліції виявили речові докази – більше дев᾿яти тисяч гривень. З його пояснень, щось купити для себе він просто не встиг, однак деяку суму все ж витратив, бо повернув гроші друзям, у яких брав у борг.
Як з᾿ясувалося, це не перша витівка хлопця. Раніше він вже мав судимість за крадіжку, яку скоїв в іншому регіоні. Викрадений золотий ланцюжок сусідки «обійшовся» йому умовним покаранням. Однак цього разу відповідати таки доведеться. Працівники міліції Миколаївщини також розшукували підлітка за скоєння крадіжки мобільного телефону.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За ці дії хлопцеві загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження або позбавлення волі на строк до п᾿яти років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool