Кіровоградщина: громадянина іншої держави викрито у замаху на крадіжку

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

37-річний зловмисник проник до будинку жительки міста Новоукраїнки. Її чоловік, який у цей час відпочивав, почув гуркіт та застав злодія на місці злочину.

«Встановлено, що зловмисник, не маючи власних коштів, вирішив збагатитися за чужий рахунок. Крадій думав, що господарі відсутні за місцем проживання, тому вранці розбив скло у вікні і проник до домоволодіння, звідки викрав гроші у сумі понад 200 гривень та Інтернет-модем. А коли прямував назад через віконну раму, його застав 46-річний чоловік власниці будинку», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка).
Злодію оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Працівниками відділу поліції проводиться перевірка на його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території районного центру.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool