Кіровоградщина: грабіжник відібрав у чоловіка пенсію

Лютий 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Після візиту односельчанина 59-річний житель населеного пункту залишився без засобів для існування, адже грабіжник відібрав у чоловіка пенсію, яку він отримав напередодні. За скоєне любителю «легкої» наживи загрожує до шести років ув’язнення.

Попередньо встановлено, що 47-річний місцевий житель прийшов додому до знайомого та, погрожуючи йому застосувати фізичну силу, відібрав у пенсіонера 1500 гривень.
Потерпілий лише через кілька днів звернувся зі своєю бідою до працівників міліції. За цей час грабіжник встиг витратити більшу частину викрадених коштів на повернення боргів та придбання алкоголю.
У зловмисника правоохоронці вилучили лише кількасот гривень та повертати крадене йому все ж доведеться…
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool