Кіровоградщина: грабіж серед білого дня

Серпень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Зловмисники на власному автомобілі приїхали до одного з сіл Бобринецького району та запропонували місцевій жительці придбати у них дешеві крупи. Отримавши відмову, незнайомці попросили просто розміняти гроші. У результаті, потерпіла «позбулася» наявних у неї 400 гривень…

За такі дії усі троє підозрюваних отримали нагоду на довгих шість років оселитися у в’язниці.
Розповідаючи про те, що з нею сталося, 51-річна жінка помітно нервує… Виважена і обережна у поведінці потерпіла, до того навіть і подумати не могла, що може стати жертвою нахабних і жадібних аферистів…
Прикрий випадок стався з нею учора близько 19 години. До будинку господині під’їхав легковий автомобіль. З машини вийшло двоє незнайомців та запропонували придбати по дуже вигідній ціні крупу.
Не купуючи нічого у сторонніх, жінка відповіла відмовою.
Однак через деякий час, зловмисники почали розповідати їй про те, що вони їдуть здалеку і їм дуже необхідно розміняти наявні у них грошові купюри на дрібні, адже тільки так вони зможуть продати свій товар її сусідам та купити собі їжу.
З розумінням поставившись до чужої біди, потерпіла повернулася до хати та взяла з шухлядки 400 гривень, які поклала собі до кишені. Як тільки вона знову вийшла за ворота, один із зловмисників підбіг до неї та вихопив гроші. Після цього вся компанія швидко сіла в машину та поїхала у невідомому напрямку, а потерпіла якнайшвидше зателефонувала до міліції.
Оперативно відреагувавши на повідомлення, працівники Бобринецького районного відділу міліції вирахували ймовірний напрямок руху зловмисників та зорієнтували на їх пошуки колег з сусідніх районів. В результаті професійних дій правоохоронців, наздогнати та затримати грабіжників вдалося поблизу Компаніївського району.
Усі троє підозрюваних виявилися мешканцями інших областей. Двоє з них раніше судимі за тяжкі злочини.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бобринецького РВ УМВС в області Вадим Бабич. За такі дії їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років .
Наразі працівники міліції перевіряють причетність підозрюваних до аналогічних кримінальних правопорушень.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool