Кіровоградщина: грабіж на трасі

Серпень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

До чергової частини Голованівського райвідділу зателефонувала 65-річна жителька Вінницької області. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому невідомий відкрито заволодів її сумочкою з грошима, каблучкою, мобільним телефоном і документами, та втік на велосипеді. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-перативна група.

Правоохоронців встановили, що потерпіла разом з чоловіком поверталася додому. На відрізку траси, що проходить через Кіровоградщину, у них зламався автомобіль. Тож подружжя було вимушене зупинитися аби з’ясувати причину. Повз них на велосипеді проїжджав чоловік, який люб’язно запропонував допомогти мандрівникам полагодити машину. Але його наміри виявилися не такими вже і добрими. Побачивши на сидінні жіночу сумочку, «помічник» схопив її і поїхав геть. Звичайно ж ані чоловік, ані жінка не могли його наздогнати, адже зловмисник був на велосипеді, а їх автомобіль не міг рушити з місця.
Але задуму 25-річного жителя одного з сіл Голованіського району не судилося втілитися в життя.
Не пройшло і півгодини, як працівники міліції наздогнали чоловіка, який навіть ще не встиг доїхати до свого села, - розповідає начальник сектору карного розшуку Голованіського РВ УМВС в Кіровоградській області Андрій Вахтюк. У підозрюваного знайшли гроші потерпілої. Сумочку з іншими речами вінничанки зловмисник викинув в очерет. Все викрадене майно повернуто власниці.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool