Кіровоградщина: Галина Пастух: Представник соціального забезпечення повинен приходити до кожної людини у найбільш кризові моменти

Січень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

На цьому наголосила заступник голови облдержадміністрації  під час апаратної наради.

Виконання реформ на рівні 30 – 40% - це не той показник, яким він повинен бути, - так вважає Президент України, на цьому наголосила і профільний заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух.
Галина Пастух погодилася і з позицією керівника області, щодо необхідності аналізу ефективності роботи усіх ланок у соцсфері. Обов'язково аналізуватиметься робота і соціальних інспекторів, яких в області нараховується близько трьохсот осіб.
Окремо вона звернула увагу на реформування медичної сфери, зокрема, системи надання швидкої медичної допомоги. Центри екстренної медичної допомоги повинні запрацювати, згідно з планом вже до кінця першого півріччя, жодного відтермінування бути не повинно, - переконана заступник голови облдержадміністрації. На необхідність виконання цього завдання вона вказала і начальнику обласного управління охорони здоров'я Олегу Рибальченку. Разом з тим згадала Галина Пастух і про повернення обов’язкової норми медоглядів для учнів середньої школи. Цей процес має бути на особливому контролі як керівників двох профільних структур – охорони здоров'я і освіти, так і керівників територій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool