Кіровоградщина: формуємо спортивний імідж області разом

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

5-7 квітня спортивний комплекс Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського приймав міжнародний турнір з художньої гімнастики «PRIMERA-CUP». Участь у змаганнях взяли 350 гімнасток з України, Росії, Білорусі та Молдови.

Перемогу в командному заліку здобула команда Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту, який є базовим навчальним закладом для юніорської збірної України.

Попри те, що конкуренція на турнірі була дуже серйозною, вихованки Кіровоградської ДЮСШ № 3 і КМО ФСТ «Україна» під керівництвом тренера Ольги Гейдарової гідно заявили про себе, завоювавши сім призових місць. «Золото» здобула Антоніна Гладких (2002 р. н.), «срібло» – Олександра Кожухар (2007 р. н.), Олександра Прокопчук (1997 р. н.) та Марія Костанді (1996 р. н.). Бронзові медалі привезли до Кіровограда Катерина Міщук (2004 р. н.), Анна Мутнова (1998 р. н.) і Світлана Заблодська (1995 р. н.).

Допомогу в організації поїздки на змагання юним граціям надало ПАТ «Кіровоградобленерго». Зауважимо, що спонсорування ряду спортивних колективів області здійснюється на постійній основі, адже в компанії чітко усвідомлюють необхідність формування і постійної підтримки спортивного іміджу Кіровоградщини.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool