Кіровоградщина експортувала товари на 2,75 млрд. грн.

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

За п’ять місяців 2014 року обіг міжнародної торгівлі Кіровоградщини склав близько 4 млрд.грн., що на 11% більше минулорічного показника.

Кіровоградські підприємці відправляли за кордон соняшникову олію і шрот, щебінь, пелети паливні пресовані, гідронасоси та запчастини до них, насіння соняшнику органічне, щебінь, титанові руди та концентрати, феронікель. Ввозили насіння кукурудзи і соняшника для сівби, тверді та рідкі фракції пальмової олії, скраплений газ, окислену нікелеву руду, м'ясо свійських свиней та сталевий силос.
За підсумками січня-травня поточного року загальний експорт становить 2,75 млрд.грн., що на 20% перевищує показник минулого року. Товарообіг імпортних товарів складає 1,2 млрд.грн. Як наслідок, маємо позитивний баланс зовнішньої торгівлі Кіровоградщини у розмірі 1,55 млрд.грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool