Кіровоградщина: ДТП з тяжкими наслідками, є загиблі

Червень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1739 | Коментарі: 0

У результаті пригоди постраждало троє осіб, двоє з них малолітні діти. Внаслідок отриманих травм 9-річна дівчинка померла, не приходячи до тями. 10-річний хлопчик та його 63-річний дідусь у даний час з травмами різного ступеню тяжкості доправлені до лікарні.

Пригода сталася 23 червня близько 19.30 в місті Олександрії, що на Кіровоградщині. 38-річний водій автомобіля Ауді не впорався з керуванням, виїхав на тротуар і збив двох дітей та дорослого чоловіка, які рухалися в напрямку своїх домівок.
На місце події очевидцями аварії було викликано працівників міліції. Водій в даний час вже пройшов медичне освідчення. За висновками фахівців, у момент пригоди він перебував у нетверезому стані.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За скоєне законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool