Кіровоградщина: ДТП - поїздка завершилась трагедією

Червень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Фатальною стала для одного із пасажирів автомобіля ВАЗ-2106 весела мандрівка із Малої Виски до Новомиргорода на Кіровоградщині.

Напередодні вихідних, після сильної зливи, у містечку Новомиргород на вулиці Леніна водій а/м ВАЗ-2106 не вибрав безпечну швидкість, не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де його «зупинило» дерево. Після цього горе-водій (1991 р.н.), залишивши автівку та пасажирів напризволяще, дременув навтьоки. Унаслідок зіткнення загинув один із пасажирів, ще одного з численними травмами доставлено до місцевого лікувального закладу.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками ДАІ і Новомиргородського районного відділу водій-утікач був затриманий поблизу місцевого автовокзалу. Причина втечі стала одразу зрозумілою, адже останній перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння (проводиться перевірка). Далі вже працюватимуть слідчі, які і розставлять всі крапки над «і» у цій історії.

Державтоінспекція же звертається до всіх учасників дорожнього руху! Будьте обережні за кермом! Не наражайте на небезпеку власні життя та здоров’я, а також життя та здоров’я от оточуючих!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool