Кіровоградщина: ДТП - дві особи загинули ,1 - травмовано

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 1

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули дві особи та ще одну травмовано, сталася 19 листопада близько 11 год у Маловисківському районі.

Рухаючись по автодорозі В. Виска - Мар'янівка, водій автомобіля ВАЗ-2101 не вибрав безпечну швидкість руху на заокругленій ділянці дороги та допустив виїзд на праве узбіччя з подальшим зіткненням із залізобетонною спорудою.

Внаслідок ДТП 42-річний водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а двох його пасажирок доставлено до Маловисківської ЦРЛ. Того ж дня одна з них від отриманих травм померла.

Проводиться досудове розслідування та зясовуються всі обставини даної справи. Остаточні висновки про причини ДТП можна буде зробити після результатів автомобільно-технічної експертизи.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв всіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули дві особи та ще одну травмовано, сталася 19 листопада близько 11 год у Маловисківському районі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool