Кіровоградщина: ДСО спрацювання сигналізації

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

У місті Знам’янці працівники ДСО викрили місцевих жителів, охочих до дармових покупок

Ними виявилися двоє 30-річних мешканців районного центру. Чоловік та жінка намагалися винести неоплачений товар із магазину косметики. Помітивши підозрілих відвідувачів, продавець натиснула «тривожну кнопку».
Сигнал про спрацювання сигналізації надійшов до головного пульту централізованого спостереження Управління державної служби охорони. Оператор терміново передала інформацію групі затримання ДСО у місті Знам’янці.
До держохоронців, які негайно прибули за вказаною адресою, звернувся старший продавець і вказав на жінку та чоловіка. Зловмисники намагалася, не розрахувавшись, пронести повз касу засоби гігієни та парфуми на майже 600 гривень.
На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Знам’янського міськвідділу. Правоохоронці встановили особи злодіїв. Ними виявилися місцеві жителі. З’ясувалося, що жінка раніше неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
По даному факту проводиться перевірка. Попередньо дії зловмисників кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool