Кіровоградщина: до уваги мисливців, 10 серпня - відкриття сезону полювання

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

За інформацією Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, 10 серпня в мисливських угіддях Кіровоградщини розпочинається полювання на пернату дичину.

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» і наказів користувачів мисливських угідь області, норма добування одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати:

- гусей – 3;

- качок – 5;

- лисок – 6;

- куликів – 10;

- перепелів – 15.

Полювання на пернатих проводитиметься в мисливських угіддях Кіровоградщини кожної середи, суботи та неділі до 30 листопада нинішнього року включно.

Під час здійснення полювання, відповідно до статті 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», кожен мисливець повинен мати при собі такі документи:

- посвідчення мисливця;

- щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита;

- дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка тощо);

- відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю;

- паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

 

Напередодні відкриття сезону обласне управління лісового та мисливського господарства бажає всім мисливцям вдалого та відповідального полювання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool