Кіровоградщина: до бюджету надійшло 115,5 мільйонів гривень єдиного податку

Серпень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

За повідомленням Головного управління ДФС у Кіровоградській області, за сім місяців поточного року суб’єкти господарювання регіону, які обрали спрощену систему оподаткування, перерахували до бюджету 115,5 мільйонів гривень єдиного податку.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 49 млн. 357тис.грн., або на 14,5 відсотків.
В розрізі категорій платників, фізичні особи – підприємці протягом вказаного періоду сплатили майже 62 млн. грн., надходження від юридичних осіб склали 12,2 млн. гривень, сільгоспвиробниками, які знаходяться на четвертій групі спрощеної системи оподаткування мобілізовано до бюджету 41,4 млн.грн.
Нагадаємо, ставки єдиного податку для підприємців першої та другої групи залишились на рівні минулого року, а для «підприємців - єдинщиків» третьої групи, яка об’єднала в себе всі інші групи, ставка знизилась з 5% до 4% доходу за умови включення ПДВ до складу єдиного податку та з 3 % до 2 % доходу за

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool