Кіровоградщина: Державтоінспекція проводить профілактичне відпрацювання «Проблисковий маячок» (фото)

Березень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Впродовж трьох днів з 5 по 7 березня 2013 року водії Кіровоградщини мають змогу пройти своєрідний тест на знання Правил дорожнього руху.

В цей час працівники Державтоінспекції проводять оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Проблисковий маячок», який проходить в рамках всеукраїнської операції «Увага! Спецсигнал!». ДАІ Кіровоградщини перевірить, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.
Нагадуємо, що згідно законодавства України право на перевагу в русі мають автомобілі з увімкненими спеціальними сигналами. Це швидка медична допомога, аварійно-рятувальна служба, міліція, пожежна охорона, військова автомобільна інспекція, служба інкасації тощо.
Водії, не забувайте, що обладнання авто спецсигналами - не чиясь примха, а життєва необхідність. Особливо це стосується машини швидкої допомоги, від оперативності прибуття якої залежить життя і здоров’я людей.
Лише за один день операції на території Кіровоградської області було виявлено 28 випадків ненадання водіями переваги в русі автомобілям зі спецсигналами.
Водії, не ігноруйте автомобілі невідкладної допомоги! Там, де чекають на виклик швидку медичну допомогу, міліцію або пожежну охорону, рахунок може іти на хвилини. Ваша зневага і байдужість до чужої біди може мати фатальні наслідки, адже ціною запізнення цих служб може стати чиєсь життя. І пам’ятайте, що назавтра «швидка» може не встигнути до вас чи ваших рідних.
 

Впродовж трьох днів з 5 по 7 березня 2013 року водії міста Кіровограда мають змогу пройти своєрідний тест на знання Правил дорожнього руху.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool