Кіровоградщина: ДАІ нагадує!

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 року № 111 «Про внесення змін до Правил дорожнього руху», що вступили в дію 15 квітня 2013 року, Державтоінспекція Кіровоградщини нагадує:

 з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар. Денні ходові вогні призначені для поліпшення видимості транспортного засобу під час його руху в світлий час доби.
Основна мета даної вимоги – зменшення ризику виникнення дорожньо-транспортних пригод на позаміських дорогах, шляхом додаткового позначення транспортного засобу, що рухається.
Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв усіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool