Кіровоградщина: чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років

Серпень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1469 | Коментарі: 0

Ввечері до чергової частини Ульяновського райвідділу міліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що померла його 41-річна співмешканка.

Правоохоронцям, які прибули на місце пригоди, чоловік розповів, що він посварився з жінкою. Аби заспокоїтись, він на кілька годин пішов з дому, залишивши її саму. Потім, коли повернувся, то знайшов її на ліжку без ознак життя. Кров на обличчі зловмисник пояснив тим, що у покійної часто піднімався тиск і йшла носом кров, тож напевно, так сталося і цього разу. Щодо синців на руках, сказав, що їх вона отримала через власну необережність, коли поралась по господарству. Усім своїм виглядом та поведінкою зловмисник намагався запевнити оперативників, що «вбитий горем» через раптову смерть своєї коханої, з якою вони прожили разом майже 15 років.
Та працівники міліції помітили на нещодавно вимитій підлозі сліди крові. В ході проведення досудового розслідування було встановлено, що чоловік посварився з покійною через те, що вона випила всю горілку, яку він приніс. Через це він настільки розлютився, що спочатку кілька разів вдарив її, а потім почав душити. Зрозумівши, що накоїв, підозрюваний вимив підлогу і зателефонував до міліції.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Навмисне вбивство» Кримінального кодексу України – розповідає начальник Ульяновського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко. Наразі зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool