Кіровоградщина: чоловіку переламали понад десяти ребер

Квітень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупу 57-річного місцевого жителя у його будинку.

Попередньо встановлено, що потерпілий розпивав вдома спиртні напої разом зі знайомими, серед яких була і місцева жителька. Через деякий час її 49-річний чоловік прийшов до оселі у пошуках дружини. Жінка сховалася, а між господарем будинку та гостем на ґрунті ревнощів виникла сварка. Словесний конфлікт закінчився бійкою, під час якої старший з опонентів отримав тяжкі травми.
Згодом, за результатами судово-медичної експертизи, стало відомо, що смерть потерпілого настала внаслідок травматичного шоку і перелому понад десяти ребер.
Підозрюваного правоохоронці затримали.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool