Кіровоградшина: чоловіка вбили косою

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

В одному з населених пунктів спільне застілля односельців закінчилося для одного з них трагічно.

Під час сварки опонент ударив чоловіка косою, спричинивши смертельне поранення. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.
Попередньо встановлено, що кілька жителів села разом розпивали алкогольні напої в будинку 52-річного знайомого. Згодом між двома гостями, 28 та 32 років, виникла сварка, а потім і бійка. Вже на подвір’ї старший із чоловіків схопив косу та ударив нею молодшого в груди. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці.
Господар домоволодіння зателефонував у міліцію та розповів про те, що сталося.
– Підозрюваного правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту, – повідомила в.о. першого заступника начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олена Гарас.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool