Кіровоградщина: чоловіка били молотком по голові

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Під час сварки житель одного з населених пунктів завдав односельцю численних ударів молотком по голові. Раніше 29-річний зловмисник був засуджений за крадіжки. Наразі йому загрожує тюремний строк вже за вчинення тяжкого злочину.

Повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 38-річному потерпілому надійшло до міліції від працівників одного з ФАПів, звідки його було госпіталізовано до районної лікарні.
Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої. Згодом між ними виникла дріб’язкова побутова сварка, що мала трагічні наслідки. Молодший з товаришів схопив молоток та почав ним бити по голові старшого.
Місцеві жителі, що проходили повз будинок, почули крики і зайшли в помешкання. Побачивши закривавленого потерпілого, звернулись до найближчого медичного закладу за допомогою. Тим часом зловмисник втік з місця події.
- Підозрюваного працівники міліції затримали в одному із занедбаних будинків, де він переховувався від правоохоронців. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. – повідомив начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко. – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.
У даний час вирішується питання про обрання стосовно затриманого міри запобіжного заходу. З місця події вилучено молоток. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool