Кіровоградщина: чоловік зрізав провід з лінії напругою 10 кВ

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

30 жовтня 2013 року до служби безпеки ПАТ «Кіровоградобленерго» надійшла інформація про те, що в одному із сіл Кіровоградського району на пункт прийому металобрухту якийсь чоловік кілька разів приносив алюмінієвий провід.

Інформацію передали до Кіровоградського РВ УМВС в області. Під час спільного з правоохоронцями огляду вказаного приймального пункту було виявлено 72 кілограми алюмінієвого проводу марки АС-35. В ході проведення подальших заходів вдалося встановити особу злодія. Ним виявився місцевий мешканець 1972 року народження, який розповів, що провід він зрізав з лінії напругою 10 кВ, яка пролягає територією одного із садових товариств.

Провід у якості речового доказу вилучили, а проти крадія відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1, ст. 185 КК України.

Служба безпеки
ПАТ «Кіровоградобленерго».

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool