Кіровоградщина: чоловік вступившись за честь дружини вбив знайомого

Травень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

Працівники міліції у результаті проведення слідчих дій затримали у місті Знам’янці Кіровоградської області 42-річного місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у вбивстві жителя районного центру.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню помер чоловік, якого з ножовим пораненням доставляли до медичного закладу.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 35-річний знам`янчанин.
Попередньо встановлено, що чоловік прийшов додому до свого товариша. Обидва знайомих перебували у стані алкогольного сп’яніння. Під час розмови гість нецензурною лайкою образив дружину господаря помешкання, що і спровокувало сварку. Останній схопив ножа та ударив ним опонента у груди.
Зрозумівши, що накоїв, зловмисник викликав швидку, але життя потерпілого не вдалося врятувати. Незважаючи на благородний порив, чоловік все ж намагався приховати сліди злочину, тож викинув до вбиральні ножа, яким смертельно поранив товариша.
За словами першого заступника начальника Знам`янського МВ УМВС в області Тимура Грузіна, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді ув’язнення від 7 до 15 років. Триває розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool