Кіровоградщина: чоловік вистрелив у знайомого, внаслідок чого останній помер

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Ним виявився 44-річний житель районного центру. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

До чергової частини Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його знайомому нанесено тілесні ушкодження. Прибувши на місце пригоди, правоохоронці виявили на тілі 31-річного потерпілого вогнепальне поранення, яке спричинило смерть чоловіка.
Напередодні трагедії зловмисник зі своїми товаришами прийшли до помешкання місцевого жителя для з’ясування стосунків, так як нещодавно між ними виник конфлікт. Розмова закінчилася сваркою, яка переросла в бійку. Один з чоловіків, взявши рушницю, вистрелив у господаря, внаслідок чого останній помер.
Правоохоронці затримали особу, яка підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.
- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство), – розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. – Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За матеріалами Олександрійського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool