Кіровоградщина: чоловік вбив свою родичку

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Ним виявився 29-річний житель одного з сіл Новомиргородського району Кіровоградської області. Посварившись з родичкою, чоловік завдав їй смертельних травм. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

У поле зору правоохоронців зловмисник потрапляв і раніше. Останній раз відбував покарання за скоєння майнового злочину і лише на початку липня поточного року повернувся з місць позбавлення волі та знову став на «слизьку стежку».

До швидкої медичної допомоги надійшло тривожне повідомлення про побиту жінку від знайомої потерпілої, яка випадково зайшла до неї у гості. На жаль, лікарі, що прибули за вказаною адресою, вже нічим не змогли допомогти 58-річній господарці помешкання. Вона померла від отриманих травм голови та великої втрати крові, що пізніше підтвердили висновки судово-медичної експертизи.

«Правоохоронці попередньо встановили, що зловмисник, перебуваючи у будинку своєї родички, розпивав оковиту. Підігрітий алкоголем, чоловік почав сварку, що закінчилася бійкою. Дерев’яною палицею він ударив кілька разів жінку по голові, що виявилося для неї фатальним. Підозрюваного працівники міліції затримали. З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину» - розповів в.о. начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олександр Козловський.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Наразі слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool