Кіровоградщина: чоловік вбив пенсіонера та згвалтував хвору дівчину

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

Перебуваючи у нетверезому стані, зловмисник побив 73-річного власника будинку, а коли той знепритомнів, познущався над його хворою 25-річною дочкою.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Історія, яка в буквальному сенсі зламала життя відразу трьом людям, сталася наприкінці минулого тижня. Житель одного з районів приїхав до рідного села у відпустку. Аби весело провести вільний час, зловмисник разом з друзями вирушив до сусіднього населеного пункту. Вже на ранок хлопці повернулися додому та залишили товариша поряд з його садибою, розраховуючи на те, що нетверезий чоловік попрямує додому відпочивати.
Як тільки автомобіль зник за рогом, молодик й справді повернув до двору, щоправда, до сусідського. Незважаючи на вранішню пору, господар будинку – пенсіонер, що проживав разом з хворою родичкою, відчинив двері, почувши знайомий голос.
Ледве переступивши поріг хати, 19-річний сусід відразу заходився бити чоловіка. Жорстока розправа дуже скоро призвела до того, що дідусь втратив свідомість.
Проте, навіть вигляд закривавленого чоловіка не змусив нападника замислитися над тим, що і навіщо він робить.
За хвилину зловмисник забіг до іншої кімнати, побачив на ліжку хвору дівчину та познущався над нею. Потерпіла через фізичний стан нічого не змогла вдіяти. Її єдиний захисник у цей час знаходився на підлозі в коридорі і ледве дихав.
Після скоєної розправи сусід пішов додому і ліг відпочивати. На ранок зняв з себе брудний одяг та розповів друзям, як міцно спав.
Тим часом потерпіла оговталась від пережитих страхіть і покликала на допомогу брата. Чоловік негайно зателефонував до правоохоронців та лікарів.
На жаль, рятувати життя 73-річному пенсіонеру було вже запізно. Отримані тяжкі травми стали для нього смертельними.
Пошуки підозрюваної особи також виявилися завданням не з легких. Потерпіла не змогла назвати ім’я свого кривдника, адже через хворобу погано орієнтувалася у тому, що врешті сталось…
До розкриття цього злочину долучилися найдосвідченіші працівники Управління карного розшуку Управління МВС в області. Напружена робота вже невдовзі дала позитивний результат.
У той час, як зловмисник побачив на порозі правоохоронців, відразу здогадався, що підозра впала на нього. До того ж, оскільки в момент злочину перебував у стані сп’яніння, парубок не був упевнений у тому, чи не забув на місці пригоди щось зі своїх речей. Через те і відмовчуватися довго не став.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 152 «Зґвалтування» ККУ, – розповідає начальник Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області Костянтин Ванін. – За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool