Кіровоградщина: чоловік ударив кохану кілька разів ножем

Липень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві співмешканки

Ним виявився 46-річний житель одного з сіл Новоукраїнського району Кіровоградської області. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.
Про смерть жінки до райвідділу міліції повідомив її родич, який повернувся додому і виявив бездиханне тіло.
Попередньо правоохоронці встановили, що 57-річна місцева жителька разом зі співмешканцем розпивала алкоголь. Згодом застілля закінчилось сваркою, у розпалі якої чоловік ударив жінку кілька разів ножем. Від отриманих травм потерпіла втратила свідомість та упала на підлогу. Тим часом зловмисник втік з будинку.
«У результаті проведення слідчих дій працівники міліції затримали підозрюваного. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Наразі слідство триває» - повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool