Кіровоградщина: чоловік у своєму будинку виявив труп одного із знайомих.

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Житель Бобринецького району, що на Кіровоградщині, у компанії знайомих розпивав алкогольні напої.

З одним із чоловіків у нього зав’язалась бійка, але товаришам вдалося їх утихомирити. Пізніше, коли знайомі залишились наодинці, аргументом одного із них став ніж. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.
Повідомлення про вбивство в одному з населених пунктів району надійшло до Бобринецького райвідділу міліції вже за північ від місцевої жительки. До жінки звернувся переляканий односелець, який після застілля у своєму будинку виявив труп одного із знайомих.
Опитавши господаря помешкання та його гостей, правоохоронці встановили, що у 46-річного потерпілого у ході розпиття алкоголю виникла бійка із 34-річним місцевим жителем. Інші учасники застілля заспокоїли чоловіків. Згодом частина компанії розійшлася, а господар заснув в іншій кімнаті. Через деякий час чоловік прокинувся і виявив на підлозі бездиханне тіло односельця.
- З’ясувалося, що, залишившись наодинці, знайомі стали знов сваритися. Один із них схопив ножа і ударив ним опонента. Після чого зловмисник тихцем вийшов з будинку. Підозрюваного правоохоронці затримали вже за місцем проживання іншого місцевого жителя, у помешканні якого чоловіки продовжили пиячити, – зазначив в.о. начальника Бобринецького РВ УМВС в області Андрій Дуброва.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Стосовно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт. Слідство триває.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool